ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβατε.

Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία ήρθαν στην επιχείρησή μας κατόπιν παραγγελίας του καταναλωτή και προϊόντα τα οποία πωλούνται ανά m2 και ανά τρέχον μέτρο.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

* Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω email στο info@tothess.gr ή τηλεφωνικά στο 2310.653107.

* Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η εργοστασιακή συσκευασία τους.

* Τα προϊόντα συνοδεύονται από το γνήσιο αποδεικτικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) και το δελτίο επιστροφής/υπαναχώρησης που θα βρείτε παρακάτω.

Δελτίο Επιστροφής / Υπαναχώρησης

Προσοχή: Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη .Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος επιστροφής του προϊόντος (ΕΛΤΑ απλό ή συστημένο) στην εταιρία δεν γίνεται δεκτός και το δέμα θα επιστρέφει πίσω στον αποστολέα.

Μετά την παραλαβή της επιστροφής σας θα υπάρξει έλεγχος από το τμήμα Επιστροφών.

H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 71, ΤΚ 51100, ΓΡΕΒΕΝΑ Τηλέφωνο: 2310.653107

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα του TOTHESS (πχ. Λάθος στον κωδικό προϊόντος κ.ά.) ,τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν το TOTHESS όπως και τα μεταφορικά έξοδα της δεύτερης αποστολής του προϊόντος.

Στην περίπτωση που ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε υπαιτιότητα του καταναλωτή , τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Στις περιπτώσεις αποστολής των προϊόντων στην εταιρεία μας προς επισκευή ή προς έλεγχο ,τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν πάντοτε τον πελάτη από και προς την εταιρεία μας.

Επιστροφή χρημάτων από πώληση προϊόντων δεν γίνεται σε καμία περίπτωση, αντί αυτού μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιο άλλο ισάξιο διαθέσιμο προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που θα επιλέξετε είναι μικρότερης αξίας από αυτής που είχατε ήδη αγοράσει τότε πιστώνεται το υπόλοιπο ποσό στον λογαριασμό σας για μελλοντική αγορά.
Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που θα επιλέξετε είναι μεγαλύτερης αξίας από αυτής που είχατε ήδη αγοράσει τότε πληρώνετε την διαφορά.

ΕΛΕΓΧΟΣ/ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος στην εταιρεία μας προς έλεγχο/επισκευή ισχύουν οι παρακάτω όροι:

Για προϊόντα εντός εγγύησης

Δεν υπάρχει καμία χρέωση σε περίπτωση που το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις όπου το προϊόν μετά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πρόβλημα κατά την λειτουργία του και ο έλεγχος για την διάγνωσή του δεν ήταν επιτόπιος/γρήγορος αλλά χρονοβόρος, είτε χρειάστηκε έλεγχος από ειδικό/τεχνικό εξωτερικό συνεργάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει χρέωση από 10€-30€ πλεόν φπα και ενημέρωση του πελάτη.

Για προϊόντα εκτός εγγύησης
Υπάρχει ελάχιστη χρέωση από 10€-30€ πλεόν φπα ανάλογα το προϊόν. Το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό τελικό κόστος επισκευής του προϊόντος σε περίπτωση που είναι επισκευάσιμο.

Σε κάποιες περιπτώσεις που ο έλεγχος είναι επιτόπιος/γρήγορος και μπορεί να γίνει διάγνωση του προβλήματος,  δεν υπάρχει καμία χρέωση.